• Εκλεκτό ελαιόλαδο και ελιές από ολόκληρο σχεδόν το νησί.
  • Kρασιά από τα Γιάλτρα, τη Λιχάδα, το Ληλάντιο Πεδίο και την Κάρυστο.
  • Nοστιμότατο κρέας από τα περίφημα κατσικάκια Καρύστου της Νότιας Εύβοιας.
  • Στην Κύμη ζητήστε τα «κουκουλάρικα κάντρα», χειροτεχνήματα από κουκούλια μεταξοσκώλικα, αλλά και σύκα (ξερά ή φρέσκα), Κουμιώτικο μπακλαβά, αμυγδαλωτά και γλυκά από μούστο (σουντζούκια, χαϊμαλιά, παστοκύδωνο κ.ά.).
  • Από τον Ταξιάρχη Ωρεών αγοράστε συσκευασμένα ξερά σύκα και από τους Στρόπωνες κεράσια.
  • Στη Νότια Εύβοια τέλος, εξορύσσονται οι περίφημες πλάκες Καρύστου.
  • Φεύγοντας απο τη Β. Εύβοια αξίζει να πάρετε μαζί σας φρέσκα ντόπια,πεντανόστιμα, Καλαμάρια του Ευβοικού.

Αφήστε Σχόλιο