Εκλεκτό ελαιόλαδο και ελιές από ολόκληρο σχεδόν το νησί.
Kρασιά από τα Γιάλτρα, τη Λιχάδα, το Ληλάντιο Πεδίο και την Κάρυστο.
Nοστιμότατο κρέας από τα περίφημα κατσικάκια Καρύστου της Νότιας Εύβοιας.
Στην Κύμη ζητήστε τα «κουκουλάρικα κάντρα», χειροτεχνήματα από κουκούλια μεταξοσκώλικα, αλλά και σύκα (ξερά ή φρέσκα), Κουμιώτικο μπακλαβά, αμυγδαλωτά και γλυκά από μούστο (σουντζούκια, χαϊμαλιά, παστοκύδωνο κ.ά.).
Από τον Ταξιάρχη Ωρεών αγοράστε συσκευασμένα ξερά σύκα και από τους Στρόπωνες κεράσια.
Στη Νότια Εύβοια τέλος, εξορύσσονται οι περίφημες πλάκες Καρύστου.
Φεύγοντας απο τη Β. Εύβοια αξίζει να πάρετε μαζί σας φρέσκα ντόπια,πεντανόστιμα, Καλαμάρια του Ευβοικού.